Leerkoord en Imitatieleerveters

Leerkoord en Imitatieleerveters

Leerkoord is een veelzijdig materiaal dat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt bij het maken van sieraden. Hieronder staan enkele toepassingen van leerkoord:

  1. Armbanden: Leerkoord is een populair materiaal voor het maken van armbanden. Het kan worden gebruikt als basis voor armbanden met kralen, bedels, knopen of andere decoratieve elementen.

  2. Kettingen: Leerkoord kan ook worden gebruikt als basis voor kettingen. Het kan worden gecombineerd met andere materialen, zoals edelstenen, hangers of kralen, om unieke kettingontwerpen te maken.

  3. Oorbellen: Leerkoord kan worden gebruikt om opvallende oorbellen te maken. Het kan worden gevlochten of geknoopt en gecombineerd met kralen, bedels of andere decoratieve elementen.

  4. Wikkelarmbanden: Leerkoord is ook populair voor het maken van wikkelarmbanden. Het kan worden gewikkeld om de pols en worden vastgemaakt met een sluiting of knoop.

  5. Sleutelhangers: Leerkoord kan worden gebruikt om sleutelhangers te maken. Het kan worden versierd met kralen, bedels of andere decoratieve elementen en worden vastgemaakt aan een sleutelring.

Leerkoord is verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en stijlen, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende sieradenontwerpen. Het is duurzaam en sterk, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en het is ook relatief gemakkelijk te hanteren en te knopen. 
De afwerking bestaat uit een passend leerkapje.

Weergave:

Volg mij ook op