De Gekleurde Parel Sieraden Workshop Enschede

Workshops vinden plaats in de workshopruimte aan de B.W. ter Kuilestraat 173 te Enschede. De winkel opende op 12 november 2013 en daar is plaats voor groepjes van maximaal 3 personen tijdens openingstijden, tot en met 10 personen in de avonduren. Informeer naar de mogelijkheden! De kosten bedragen 15.00 euro p.p. excl. materialen die bij ons worden aangeschaft. Kom je met een groep van minimaal 8 personen dan krijgt iedereen in de groep 25% korting op de materialen.

De sfeer bij ons is gemoedelijk en vooral gezellig. We staan open voor alle wensen rondom het te maken sieraad. Dus heb je speciale wensen, laat ze vooral weten. De insteek van de workshops is om mensen kennis te laten maken met diverse mogelijkheden van het sieraden maken. Bij elke groep/persoon wordt besproken of ze iets speciaals op het oog hebben of dat er bij voorkeur volgens een vaste opdracht wordt gewerkt, daar is een grote vrijblijvendheid in. Zoveel mensen, zoveel voorkeuren en dat maakt een workshop zo leuk, of je een beginner bent of al iets verder, op elk niveau kan je beginnen en we zullen je helpen waar nodig. Ook zijn workshops/kinderfeestjes voor kinderen erg leuk. Uit ervaring weten we dat kinderen vanaf een jaar of 10 interesse hebben en het geduld hebben sieraden te maken. Advies is dan ook ongeveer deze leeftijd te hanteren. Echter geen kind is hetzelfde dus het is natuurlijk geen vastgesteld gegeven. Als het je wat lijkt om een kinderpartijtje te laten organiseren door ons bel ons of beter nog kom even langs en we bespreken de mogelijkheden. Een kinderfeestje sieraden maken kost 12,50 euro per kind. Daarvoor maken ze een leuk sieraad en zit er ook drinken bij en wat lekkers. Voor een compleet feestje met eten en drinken erbij neem contact met ons op.

Ook zijn er reguliere workshops met een terugkomende groepje mensen. De bedoeling is om twee maal per maand in de Gekleurde Parel te komen om iets leuks te maken. Op deze wijze kan je ook een groter project aanpakken. De avond duurt twee uur en de kosten bedragen voor twee avonden Euro 14,00 excl. materialen maar inclusief de basismaterialen als draad, lijm en gebruik gereedschappen.  Je kunt grotere projecten maken en tevens leuke vriendschappen sluiten. En vanzelfsprekend zitten koffie en iets lekkers bij de prijs van een workshop in. Je krijgt 15% korting op de materialen als je de cursus volgt.

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.