Paracord

Paracord is een stevig en duurzaam koord dat oorspronkelijk is ontworpen voor gebruik in parachutes. Tegenwoordig wordt het vaak gebruikt bij het maken van sieraden vanwege de veelzijdigheid en sterkte. Hieronder staan enkele manieren om paracord te gebruiken bij het maken van sieraden:

  1. Armbanden: Paracord kan worden gebruikt om eenvoudige armbanden te maken, zoals knooparmbanden of wikkelarmbanden. Het kan ook worden gecombineerd met kralen, bedels of andere decoratieve elementen om unieke ontwerpen te maken.

  2. Sleutelhangers: Paracord kan worden gebruikt om sleutelhangers te maken. Het kan worden gevlochten of geknoopt en worden versierd met kralen of bedels.

  3. Halskettingen: Paracord kan worden gebruikt als basis voor halskettingen. Het kan worden gecombineerd met andere materialen, zoals kralen of hangers, om interessante ontwerpen te maken.

  4. Oorbellen: Paracord kan worden gebruikt om opvallende oorbellen te maken. Het kan worden gevlochten, geknoopt of gedraaid en worden versierd met kralen of bedels.

  5. Haarsieraden: Paracord kan worden gebruikt om haaraccessoires te maken, zoals haarelastieken of haarbanden. Het kan worden gevlochten of geknoopt en worden versierd met kralen of bedels.

Weergave:
paracord-neon-silver grey
Nylon paracord
(0)
€ 1,50
Prijs per meter
paracord-baby blue
Nylon paracord Baby Blue
(0)
€ 1,50
Prijs per meter
paracord-charcoal grey
Nylon paracord Charcoal grey
(0)
€ 1,50
Prijs per meter
paracord-electric blue
Nylon paracord Electric blue
(0)
€ 1,50
Prijs per meter
paracord-silver grey
Nylon paracord Silver grey
(0)
€ 1,50
Prijs per meter
paracord-electric blue
Nylon paracord Zwart
(0)
€ 1,50
Prijs per meter

Volg mij ook op