Wie ben ik?

Vanuit mijn passie voor kralen en het maken van sieraden is de winkel van De Gekleurde Parel in Enschede ontstaan op 12 november 2013.

Ik ben Marjanne de Bie en eigenaresse van deze gezellige shop, met meer dan 9000 onderdelen en sieraden. Alles voor het maken van eigentijdse sieraden.

Het is heerlijk om door de bakken heen te gaan en alles even door je handen te laten gaan en zelf ervaren hoe de materialen zijn en de kleuren.
Woon je te ver buiten Enschede, dan is er natuurlijk de webshop waar een grote keuze te vinden is in kralen en sieradenbenodigdheden. Op ons vestigingsadres staan ook veel handgemaakte sieraden, alles uniek omdat er maar 1 van is. Ik maak ook veel sieraden in opdracht voor een leuke prijs.

We hebben een fijne workshopruimte welke plaats geeft aan maximaal 6 personen.
Helemaal ideaal voor een vriendinnengroep, zussen, familie, maar denk ook eens aan teambuilding want ook mannen maken tegenwoordig van kralen en leer armbanden en kettingen. Of een feestje voor de aanstaande bruid!

Ik probeer altijd de mooiste kralen en onderdelen te krijgen en heb ik iets niet, dan ga ik op zoek voor je.
Ik zou zeggen kom eens naar Enschede. Maak wel even een afspraak met me via app, facebook, Instagram of bel met 0622940618.

En....ik repareer ook sieraden.
Foto

Volg mij ook op