Waxkoord/Knoopkoord

Waxkoord/Knoopkoord
Waxkoord is verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende sieradenontwerpen. Het is bestand tegen slijtage en kan goed worden gecombineerd met andere materialen. Waxkoord is relatief gemakkelijk te hanteren en te knopen, waardoor het geschikt is voor beginners en gevorderde sieradenmakers.
 

Waxkoord is een stevig koord dat vaak wordt gebruikt bij het maken van sieraden vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Hieronder staan enkele manieren waarop waxkoord kan worden gebruikt bij het maken van sieraden:

  1. Armbanden: Waxkoord kan worden gebruikt om eenvoudige armbanden te maken, zoals knooparmbanden of verstelbare armbanden. Het kan ook worden gecombineerd met kralen, bedels of andere decoratieve elementen om unieke ontwerpen te maken.

  2. Halskettingen: Waxkoord kan worden gebruikt als basis voor halskettingen. Het kan worden gecombineerd met andere materialen, zoals kralen, hangers of bedels, om interessante ontwerpen te maken.

  3. Enkelbandjes: Waxkoord kan worden gebruikt om enkelbandjes te maken. Het kan worden gecombineerd met kralen, bedels of andere decoratieve elementen om leuke en kleurrijke enkelbandjes te creëren.

  4. Sleutelhangers: Waxkoord kan worden gebruikt om sleutelhangers te maken. Het kan worden gevlochten, geknoopt of gedraaid en worden versierd met kralen of bedels.

  5. Macramé: Waxkoord kan worden gebruikt voor macramé-projecten, zoals wanddecoraties of plantenhangers. Het kan worden geknoopt in verschillende patronen om unieke ontwerpen te creëren.

    Als er achter het artikelnummer een W staat houdt dit in dat het wax gehalte geschikt is om te branden, zo niet dan is het enkel voor knopen geschikt. Dit doet niet af aan de sterkte van het koord.

Weergave:

Volg mij ook op